logo

ÉPKŐ Kft.

1108 Budapest, Sírkert u. 29.
Tel.:(36-1)385 2023; Fax: (36-1)385 2031
E-mail: epko@epko.hu; honlap: www.epko.hu
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-067577

       inglese    italiano
Cégünk

Film

Referenciák

Márvány katalógus

Gránit katalógus

Árlista
(nem elérhető)

Kapcsolat

Cégünk, az Épületkőfaragó Kft. 1995. december végén alakult olyan formában, hogy külföldiek által privatizált cégből kivált mintegy 150 fővel. Ezzel a 150 fős saját állománnyal alakítottuk az ÉPKŐ Kft-t. A cég pillanatnyi létszáma 60 fő körül mozog, ebből a műszaki, a vezető és a gazdasági állomány kb. 15 fő. A többiek száma megoszlik az üzemi tevékenységben 50%-ra, 50% a helyszíni kivitelezésen dolgozik. Saját tervezőgárdánk van a kőburkolatok és díszítő-elemek megtervezésére. Folyamatosan foglalkoztatunk alvállalkozókat.

Anyagainkat főként Olaszországból, Spanyolországból, Németországból, Horvátországból szerezzük be, de importálunk Portugáliából, Indiából is. Üzemünkben közel 70 féle természetes kő tekinthető meg, de igény szerint gyakorlatilag bárhonnan származó, bármilyen színű és fajtájú követ be tudunk szerezni.

Tevékenységi körünk elsősorban az épületek szakipari munkái, amelyek magukban foglalják új középületek, létesítmények és magánházak külső-belső burkolatait és műemlékek rekonstrukcióját. Bármi, ami kővel kapcsolatos, azt cégünk elkészíti, legyen az külső- vagy belső kőburkolat, építészeti elem,  kőből készült berendezési tárgyak.

Nevesebb munkáink közül megemlíteném Budapesten a Halászbástya, az Erzsébet téri templom rekonstrukcióját, a Nemzeti Színház külső kőburkolatait, számos Metró-állomás felújítását. Országszerte kiviteleztük könyvtárak, szállodák, magán és középületek kőmunkáit.

Talán elmondható az is, hogy a természetes kövek tekintetében versenyképes, legnagyobb választék Magyarországon nálunk érhető el. A cég legnagyobb erénye a minőség, a határidő, a szakmai hozzáértés.


gránit mészkő villák műemlék emlékművek mozaikok